Åbningstider

Mandag - Fredag Kl 10.00 – 17.30
Lørdag Kl 10.00 – 13.00

Her finder du os

Find butikken på Centervej 21C i Auning på Djursland. Her står
ekspedient og showroom parat til at hjælpe dig!

Kort over vores placering: Centervej 21C, AuningKontakt os

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål
eller kommentarer.

Tlf.: +45 96 48 77 77

E-mail: info(a)djurslandsjagtcenter.dkFind os på Facebook

   

Om Djurslands Jagt Center

 
Noget kunne tyde på at Djursland manglede en jagt- og outdoorforretning. Lige fra da vi i november 2010 slog vores døre op, har vi haft rigtig mange besøg og det er vi mere end glade for. Vi tilbyder en lang række produkter indenfor jagt, outdoor og fritidstøj, herunder fodtøj, kikkerter og meget andet der hører til et aktivt liv i naturen. Vi sælger desuden skydevåben til jagtbrug, samt ammunition hertil.
Se åbningstider og beliggenhed på kontaktsiden
 

Personale

Per Silberg Thomsen, indehaver.

Per er født i 1966 i Sønderjylland, nærmere bekendt Tønder, og flyttede til Djursland tilbage i 1992, hvor han bosatte sig i Ørsted. Per har helt tilbage fra sine unge år, kunne følge jagten på nært hold, da hans far alle dage har været ivrig jæger. De første mange år, fulgte han jagten i form af at være med på jagterne som ”klapper”, og fandt senere hen tid og lyst til selv at deltage ved jagterne, som jæger, hvor jagten med årene, mere er blevet en livsstil, frem for en hobby.

Han er ivrig hagl- og riffeljæger, men fortrækker dog mest riffel-jagten, da han mener, at han i de tidlige, stille morgenstunde, får den ultimative oplevelse af, at vågne op sammen med naturen, og dens rige dyreliv.